Cum să nu te îngrași în vacanță. Sfaturi de la Florin Neby

.
Începe sezonul vacanţelor, plajă, mare, relaxare, distracţie, însă trebuie să aveţi grijă şi la siluetă, să nu vă întoarceţi acasă cu kilograme în plus, anulând tot efortul depus până acum. Florin Neby, antrenorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, vă oferă câteva sfaturi practice care vă vor ajuta să vă menţineţi în formă, răsfăţându-vă în acelaşi timp.

Feriți-vă de vacanţele all-inclusive

Cu cât gama de preparate pe care o aveţi la dispoziţie este mai variată, cu atât veţi fi tentaţi să mâncaţi mai mult. Chiar ştiind că cina trebuie să fie o masă uşoară, va fi greu să vă abţineţi în faţa mesei încărcate. Alegeţi în schimb o cameră de hotel care vă pune la dispoziţie o mică bucătărie unde să vă pregătiţi masa, aşa cum faceţi când vă aflaţi acasă. Savuraţi un mic dejun consistent, nu vă abateţi de la cele trei mese zilnice şi nu uitaţi nici de gustări.

Răsfaţă-te cu moderaţie

Nimeni nu slăbeşte în vacanţă, important e să vă menţineţi. Puteţi gusta din preparatele tradiţionale, însă asta nu înseamnă că vă aşezaţi la masă, uitând să vă mai ridicaţi. Faceţi o selecţie riguroasă a mâncărurilor pe care vreţi neapărat să le degustaţi şi nu le aglomeraţi pe toate într-o singură zi, nicidecum la o singură masă. Moderaţia e cheia succesului.

Citește continuarea pe pagina următoare.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton