Ce să porți și ce să eviți la birou în această vară

.
Vara nu este deloc ușor să îți găsești ținutele potrivite pentru birou. Îți spunem ce să porți și ce să eviți când te îmbraci pentru muncă.

Ca să te protejezi de căldură, poți face unele alegeri nereușite atunci când te îmbraci pentru birou. Îți va fi, însă, mai ușor să găsești hainele potrivite dacă ții cont de câteva reguli.

Nu purta la birou ce ai îmbrăca la plajă

Vara ești tentată să faci alegeri prea îndrăznețe pentru birou, însă poți evita foarte ușor aceste greșeli. Gândește-te doar dacă ai purta la plajă hainele pe care urmează să le porți la muncă, iar dacă răspunsul este da, renunță la ele. Fii atentă la regulile vestimentare din companie și încearcă să le respecți.

Găsește-ți o uniformă pentru birou

Cel mai simplu mod de a te îmbrăca pentru birou este să îți găsești o uniformă de la care să pornești. Vara ai nevoie de materiale naturale, în nuanțe deschise, care curg lejer pe lângă corp. O cămaă simplă și o fustă conică sau o pereche de pantaloni scurți, cu o lungime medie, sunt cea mai bună alegere pentru zilele toride.

Alege lungimea potrivită!

Pe măsură ce temperaturile cresc, lungimea fustelor și a rochiilor se micșorează, însă fii întotdeauna atentă să nu exagerezi. Înainte să pleci la birou, poți chiar testa dacă ești îmbrăcată decent. Stai pe scaun, iar dacă pielea ta atinge scaunul, înseamnă că fusta sau rochia este prea scurtă.

Nu îți dezgoli picioarele!

Nu este tocmai drăguț să umbli în picioarele aproape goale la birou, de aceea este indicat să alegi sandale care nu îți lasă toată talpa la vedere.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton