”Unde alții văd probleme, tu croiește-ți soluții” – Darin, o Deșteptăreață

.
Dacă te-am întreba care este cel mai valoros lucru pe care îl ai, ce ți-ar veni prima oară în minte? Un lănțișor de aur? Un costum traditional românesc? O trusă de make up?

Darin a fost născută în România, dar a crescut în Siria. După război, toată familia ei a venit în România. Ea și-a găsit de lucru, dar părinții ei nu, așa că era singura salariată din familia ei. Era foarte complicat să găsească haine care să îi placă, de calitate și la un preț foarte mic, așa că a apelat la o prietenă de-ale ei, care era croitoreasă, și, cu ajutorul acesteia, a creat haine frumoase și noi din hainele vechi pe care le avea acasă.

Încetul cu încetul a prins curaj și a început să caute materiale. Cumpăra materialele aruncate în coșurile cu reduceri din magazinele de profil, iar seara, când venea acasă, le transforma în haine superbe. Așa a văzut soarele răsărind pe strada ei, deși o găsea lucrând.

Acum, nici ea și nici sora ei nu mai cumpără haine și, mai mult, face haine și pentru prietenii ei.

Fiecare dintre noi are o poveste unică. Tu te-ai întrebat vreodată dacă nu cumva povestea ta adăpostește o mină de aur? Bonux vrea să-ți audă și să-ți premieze povestea de viață pe Deșteptărețe.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton