Ce fuste să porți dacă ești grăsuță

.
Cu puțină determinare, poți obține silueta perfectă, însă până atunci, ne-am gândit să te învățăm să îți ascunzi imperfecțiunile cu ajutorul hainelor. Uite ce fuste poți purta dacă ești grăsuță.

Vara este momentul ăla în care fustele și rochiile trebuie să fie piesele tale vestimentare de bază. Știm că atunci când vezi câteva kilograme în plus pe coapse îți vine să nu mai vrei să ieși din blugi, de aceea ne-am gândit să îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți perfect și în fuste.

În primul rând, trebuie să știi că nu ai cum să dai greș dacă alegi fuste în culori închise, însă nu trebuie să fugi de nuanțe deschise. Fustele plisate, cele cu imprimeuri verticale sau cu fermoare se potrivesc siluetelor ceva mai voluptoase.

În al doilea rând contează lungimea. Dacă ai picioare groase, evită lungimea care se oprește la jumătatea gambei. Fustele până deasupra genunchilor sau cele lungi sunt cea mai bună alegere pentru silueta ta. Ai grijă, însă! Fustele lungi ți se potrivesc doar dacă ești înaltă. Dacă ești scundă și ai câteva kilograme în plus, ar fi bine să le eviți.

Vezi în galeria foto ce fuste pentru siluete voluptoase găsești în magazine.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton