Cum să fii chic într-un minut

.

Știi acele dimineți în care abia te dai jos din pat și ieși pe ușă în ultimul moment? Pentru că nu vrem să te îmbraci cu ce nimerești, îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să fii chic într-un minut.

Poți arăta bine chiar și atunci când timpul nu este de partea ta. Trebuie doar să știi unele trucuri care să îți transforme ținuta în numai un minut. Cel mai simplu mod de a arăta chic este să porți o vestă peste ținuta compusă de ce ai găsit în dulap. Indiferent de ce alegi, o astfel de piesă va da nota elegantă de care ai nevoie.

Vesta

Când nu mai ai timp să îți cauți colierul preferat, o eșarfă va da o notă proaspătă și celei mai monotone ținute. Alege una în culori aprinse sau cu imprimeuri.

Esarfa

În zilele când nu ai chef să te gândești la combinații de culori, poartă o singură nuanță din cap până în picioare. Este foarte chic și nu prea ai cum să dai greș cu o astfel de ținută.

Luni dimineață poți îmbrăca hainele confortabile de duminică. Un pulover casual și o jachetă bomber merg perfect cu o fustă midi.

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton