Cum se comportă zodiile în cuplu

.
Astrele ne fac să ne purtăm ciudat câteodată, sau ne transformă din oameni sceptici în îndrăgostiți romantici. Vezi ce fac zodiile în cuplu din cauza influențelor planetare de care nimeni nu scapă.

3 zodii care nu știu să se poarte în cuplu

Berbec

Berbecii sunt adesea prea colerici. Ei țipă și bat din picior, exprimându-și nemulțumirile zi și noapte. Cum să ai liniște cu un berbec altfel decât dacă îl îmblânzești și potolești?

Săgetător

Săgetătorii sunt teribil de dependenți de partenerii lor și nu rezistă departe de ei prea mult timp. Astfel, cel mai des, săgetătorii sunt acei parteneri de cuplu care trimit mereu mesaje, fie ele sms-uri sau prin intermediul aplicațiilor de socializare.

Vărsător

Vărsătorul este la fel de ”nevoiaș” în relații ca săgetătorii și vrea tot timpul atenție maximă din partea persoanei iubite. Ca să nu te exaspereze, vărsătorii sunt adesea mulțumiți cu îmbrățișări pasionale.

Cum se comportă celelalte zodii în cuplu

Taur

Activitatea preferată a taurului este mâncarea, iar dacă nu are cine să-l hrănească, o să se apuce singur de gătit. Pentru persoana iubită, taurul ar fi cu plăcere casnic și ar găti tot felul de bunătăți din care ar mânca mai mult el.

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili, astfel că activitatea lor preferată este să meargă cu jumătatea la film sau la o petrecere. Dacă nu sunt înconjurați de prieteni și gălăgie, nativii acestei zodii sunt sigur cu persoana iubită, făcând ceva amuzant sau aventuros.

Rac

Racii sunt caracterizați de tandrețe, astfel că activitatea lor favorită în doi este una romantică și casnică. Nefiind persoane foarte sociabile, racii preferă să petreacă zile și nopți ”în cuib”, alături de sufletul pereche.

Leu

Leii sunt mereu plini de hormoni și tot ce își doresc este să facă mult sex. Bun, prost, lent, rapid, pentru ei nu contează atât de mult, atâta timp cât au parte de mult amor făcut des. Deși nu sunt foarte pretențioși, știu să facă diferența între sex și dragoste, așa că e bine dacă vor mult cu voi.

Fecioară

Fecioarele au o reputație proastă de oameni prea serioși și niciodată puși pe șotii. Complet greșit! În cuplu, fecioarele abia așteaptă să rămână singure cu partenerii lor ca să se joace și să se distreze. Nu vă lăsați păcăliți de aparențe, fecioarele sunt foarte jucăușe în cuplu.

Balanţă

Balanțele sunt în primul rând romantice și tot ce își doresc în momentele de intimitate sunt plimbări pe malul mării cu sufletul pereche. Dacă nu reușesc să-și găsească dragostea vieții lor repede, ei nu disperă și se plimbă romantic cu oamenii apropiați, visând la Făt-Frumos și respectiv Ileana Cosânzeana.

Scorpion

Ca și leii, scorpionii vor destul de mult sex în viața lor și își pot stresa adesea partenerii de cuplu cu dorința lor eternă. De câte ori îi întrebi ce-și doresc, scorpionii or să zâmbească în felul acela care înseamnă un singur lucru.

 

Capricorn

Acolo unde capricornii duc lipsă de romantism sau timp liber (pentru că au mereu altele pe cap mai importante decât relația), compensează cu daruri interesante. Fie este vorba despre mici atenții foarte dese, cum ar fi bilețele în buzunarele partenerilor, sau daruri scumpe, cum ar fi o excursie sau o mașină, capricornii iubesc să cumpere cadouri.

 

Peşti

Peștii sunt foarte clasici ca fire și nu or să facă niciodată surprize șocante sau nu or să vină cu idei noi de petrecere a timpului liber. Noțiunea lor de romantism și petrecere a timpului în cuplu presupune flori, o cină romantică și un film pe canapea.

Sursa foto cuplu chitară: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton