Cum îți găsești blugii potriviți

.
Anul acesta au revenit în tendințe „mom jeans”, însă acest model nu se potrivește oricărei siluete. Renunță la tendințe și află de ce trebuie să ții cont, când îți alegi blugii potriviți.

Când îți cumperi blugi, materialul este foarte important. De exemplu, cei elastici sunt potriviți oricărei siluete, dar probează-i înainte și nu opta pentru mărimi mai mici decât trebuie. Dacă ești ceva mai plinuță, alege blugi cu talie înaltă, pentru că sunt mai confortabili.

Dacă nu ești mulțumită de posteriorul tău, alege o pereche de blugi cu buzunare mari la spate. Aceste detalii ascund imperfecțiunile.

Femeile mici de înălțime și cu forme voluptoase ar trebui să opteze pentru blugi evazați. Acest model îți alungește picioarele și subțiază silueta. Dacă, însă, ești mică de înălțime și slabă, alege bluzi până la glezne, pentru că vor dai impresia că ești un pic mai înaltă.

Kilogramele în plus de pe șolduri pot fi ascunse cu o pereche de blugi drepți, pentru că îți echilibrează silueta.

Când vrei să îți înnoiești colecția de blugi, cel mai important este, însă, să probezi cât mai multe modele și să îl alegi pe cel potrivit siluetei tale.

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton