Cum să ai picioare frumoase până la vară

.
Mai sunt doar două luni până la venirea verii, cel puţin din punct de vedere calendaristic, aşadar dacă vrei să faci mici schimbări în modul tău de viaţă acum e momentul!

Pentru picioare de invidiat, în cel mai scurt timp, azi îţi spunem care sunt cele mai bune alegeri în materie de dietă şi ce exerciţii fizice ar trebui să faci.

În primul rând, pentru a scăpa de excesul de grăsime de pe corp, ar fi bine să faci alegeri sănătoase în ceea ce priveşte dieta – fructe şi legume proaspete, nuci şi seminţe, supe, proteine de bună calitate şi lactate degresate. Ştii deja ce trebuie să mănânci şi mai ales ce nu trebuie!

Încearcă să înlocuieşti mersul cu maşina sau cu mijloacele de transport public cu mersul pe jos, în măsura în care timpul şi organismul îţi permit. Orice mică schimbare se va vedea! Urcă pe scări şi aleargă, ori de câte ori poţi. Şi, poate cel mai important lucru, alocă-ţi 10 minute în fiecare seară sau în fiecare dimineaţă, pentru exerciţii fizice. Iată câteva exerciţii pentru picioare, care te vor ajuta să ai picioare şi un posterior de invidiat, până la sosirea verii!

Exerciţiu cardio, care te scapă de grăsimea în exces:

Exerciţii Pilates pentru fund şi picioare:

Exerciţii pentru fund şi picioare tonifiate:

După cum spuneam, sunt de ajuns chiar şi 10 minute pe zi de exerciţii, pentru ca diferenţele să se vadă cu ochiul liber. Cu toate acestea, trebuie să fii perseverentă şi să nu renunţi până când ajungi la forma pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna!

Foto: femeie care se antreneaza acasa / Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton