Cum să ai o garderobă perfectă

.
Ca să ai un stil impecabil, nu ai nevoie de foarte multe haine, ci doar de un pic de creativitate. Vezi cum poți avea o garderobă perfectă.

Primăvara este momentul ideal să îți faci curățenie în garderobă. Știm că ți se pare că nu ai nimic de îmbrăcat, dar s-ar putea să îți dai seama că ai mai multe haine decât crezi, doar că îți lipsesc piesele de bază.

Când mergi la cumpărături, nu te gândi că trebuie să îți cumperi cât mai multe piese, ci optează pentru calitate. Mai bine investești într-o cămașă albă pe care o poți purta mai multe sezoane, decât într-un top de vară.

La fel de important este să ai în garderobă atât piese clasice, cât și unele moderne. Pantalonii negri, cămașa albă, fusta conică, rochia neagră și pantofii nude nu se vor demoda niciodată, iar dacă le combini cu piese în tendințe, vei obține ținute adorabile.

Confortul, extrem de important

Dacă vrei să arăți bine în hainele pe care le porți, trebuie să te simți confortabil. Degeaba cumperi piese la modă, dacă nu sunt potrivite siluetei tale ori dacă te fac să te simți incomod.

Învață să cumperi haine care pot fi purtate cu mai multe ocazii: la muncă, în oraș, la evenimente speciale. Vei economisi bani pe care îi poți investi în ceva de care chiar ai nevoie.

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton