Cum slăbești stând în pat

.
Nu este nevoie să pierzi ore întregi la sală, dacă vrei să arăți bine. Îți spunem noi cum poți slăbi stând în pat.

Dimineața poți aloca 15 minute pentru câteva exerciții pe care le poți face stând în pat. Astfel, îți vei alunga imediat somnul și vei fi energică toată ziua. Ține cont de un singur lucru: fiecare mișcare trebuie repetată de câte aproximativ 30 de secunde, înainte să treci la un alt exercițiu.

Ridicări de bazin

Stai întinsă pe spate și îndoie genunchii, astfel încât să ai călcâiele în apropierea posteriorului. Mâinle trebuie să stea întinse pe lângă corp, cu palmele în jos. Ridică ușor bazinul, punând toată presiunea pe călcâie, și încordează mușchii fesieri. În această poziție, ridică piciorul drept, apoi stângul, de câte 30 de ori. Acest exercițiu îți va lucra coapsele și mușchii fesieri.

Ridicări într-o parte

Stai într-o parte, sprijinindu-te pe braț. Ridică-ți, apoi, șoldurile cât de sus poți, încercând să nu miști picioarele. În același timp, întinde și brațul care ți-a rămas liber. Întoarce-te, apoi, la poziția inițială și repetă mișcarea de 30 de ori, după care fă același lucru stând pe cealaltă parte. Aceste mișcări îți vor tonifia abdomenul și brațele.

Ridicări de picioare

Stai într-o parte, cu piciorul de sub tine îndoit ușor. Sprijină-ți capul într-un braț, iar celălalt ține-l întins pe piciorul rămas liber. Ridică, apoi, piciorul cât poți de mult, iar când îl lași în jos, îndoaie-l, încercând să-l duci la piept. Continuă acest exercițiu pentru 30 de secunde, apoi treci pe partea cealaltă. Îți vei lucra abdomenul, mușchii fesieri și coapsele.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton