Află dacă aveți o relație karmică

.
Când îți cunoști partenerul karmic, ai o senzație de familiaritate pe care nu o mai ai cu nimeni altcineva. O relație karmică trece dincolo de barierele timpului și spațiului și te duce departe, în străfundul sufletului. Află dacă aveți o relație karmică.

Familiar nu înseamnă karmic

Deși senzația pe care o trăiești atunci când îți cunoști sufletul pereche cuprinde și familiaritatea (știi cum ai impresia că o cunoști pe persoana respectivă dintotdeauna?), nu înseamnă că este vorba de o relație karmică neapărat.

Doar pentru că recunoști anumite tipare și anumite lucruri la o persoană, nu înseamnă că este potrivită pentru tine.

Oamenii au tendința să aleagă același tip de parteneri uneori și dacă acel tipar înseamnă un alcoolic, un om care nu te prețuiește, sau un om care nu te iubește, atunci ai o problemă.

Dragoste versus karma

O relație karmică este destul de ușor de deosebit de una de dependență și abuz.

Dacă te simți atrasă puternic și magnetic de o persoană și odată cu asta te simți mai liberă, mai plină de pace și simți că poți să te dezvolți în voie și că persoana respectivă te ajută, ești pe drumul cel bun. Dacă dragostea ta nu este împărtășită, dacă iubirea ta primește vorbe urâte în schimb și dacă te simți mai degrabă tristă și folosită, ca și cum alergi după iubirea persoanei care nu te vrea, nu este vorba decât de dependență afectivă.

Karma ta nu este karma relației voastre

Doar pentru că, din punct de vedere karmic, tu mai ai nevoie să înveți, să suferi și să crești, nu înseamnă că partenerul tău sau relația voastră se află în aceeași situație.

O relație karmică are un singur scop major: să te învețe ceva, să te ajute să ajungi acolo unde trebuie să ajungi. Poți să ai relații karmice care se termină, dar asta nu înseamnă că ți-ai ratat dragostea, ci doar că ai învățat lecția necesară și ești pregătită pentru următorul pas.

Sursa foto cuplu yoga: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton