Mărţişoare de lux pentru femeile importante din viaţa ta

.
Sezonul primăverii nu este numai o celebrare a reînvierii naturii şi a noului an, ci şi un moment în care trebuie să ne amintim să apreciem femeile din vieţile noastre, începând cu Valentine's day şi Dragobete şi până la Ziua Mamei.

Cu toţii ştim ce rol important au femeile în această lume şi câtă semnificaţie poartă pentru fiecare dintre noi. Fie că sunt mame, bunici, soţii, iubite sau cele mai bune prietene, ele trebuie apreciate pentru toată însemnătatea lor. Şi chiar dacă nu e lucru pe care îl facem sau spunem în fiecare zi, în fiecare primăvară avem cele mai multe ocazii să ne arătăm dragostea, simpatia şi respectul pentru ele.

poza 2

Rochii Hainutelacomanda, 70 & 75 lei

Bijuterii, accesorii şi piese vestimentare cu tematica mărţişorului

Abia aşteptăm să vedem ce minunăţii vom găsi în târgurile speciale de mărţişor de anul acesta. Nu mai e mult, dar până atunci, iată ce am găsit pe Breslo de purtat primăvara aceasta. În caz că nu mai aveţi acelaşi entuziasm de a purta un mărţişor în piept, noi ne-am gândit să vă ajutăm să alegeţi ceva inedit pentru luna martie. Tot felul de bijuterii, accesorii şi piese vestimentare, toate lucrate manual, ce sugerează tematica mărţişorului, în culorile ei tradiţionale: roşu şi alb.

poza 3

Cercei Lilianamurariu, 30 lei

 

Brăţară OanaDArt, 25 lei

 

Colier Elfina, 45 lei

 

Papion EtnoWare, 49 lei

 

Fie că le faci cadou sau le iei pentru tine, ele vor da cu siguranţă o notă şic şi elegantă fiecărei zile în care te vei decide să le porţi.

poza 4

Colier Ionelahandmade, 50 lei

Papion SoftColors, 40 lei

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton