Tratament naturist pentru Helicobacter pylori

.
Helicobacter pylori este o bacterie care se răspândește foarte ușor și poate cauza infecții ale stomacului. Vezi cum poți scăpa de ea cu tratamente naturale.

Cercetătorii susțin că aproape jumătate din populația lumii are această bacterie ce poate provoca ulcer, gastrită și chiar cancer. În cele mai multe cazuri, nu apar simptome ale infecției cu Helicobacter pylori, însă atunci când ai dureri de stomac, arsuri, greață, amețeli, balonare și pierderi în greutate, trebuie să mergi la medic. El îți va prescrie un tratament pe bază de antibiotice, care te va scăpa de bacterie.

Tot mai mulți cercetători sunt de părere că și tratamentele naturiste sunt eficiente în eradicarea infecției cu Helicobacter, însă trebuie să discuți cu doctorul de familie, înainte să începi unul.

Bananele

O substanță din banane are efect anti-bacterian și încetinește răspândirea infecției cu Helicobacter. Cercetările au arătat că, atunci când consumi aceste fructe, stomacul tău produce mai mult mucus și creează o barieră împotriva acidului gastric.

Ghimbirul

Ghimbirul este folosit de mii de ani, pentru tartarea bolilor digestive sau a infecțiilor respiratorii. Studii recente au arătat că este eficient și în eradicarea infecției cu Helicobacter, deoarece inhibă producția de acid, un mediu propice dezvoltării acestei bacterii.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton