Cum slăbești în opt zile cu dieta armatei israeliene

.
Dieta armatei israeliene a devenit populară în 1970 și te ajută să slăbești până la zece kilograme în opt zile. A fost promovată ca fiind alimentația noilor recruți din cadrul Forțelor de Apărare Israeliene.

Dieta durează opt zile, împărțite în patru perioade de câte două zile, în care ai voie să mănânci un singur aliment, să bei o cafea slabă și să consumi ceai în cantități nelimitate.

Dieta armatei israeliene

Zilele 1 – 2: mănânci doar mere și bei o cafea slabă și ceai cât de mult poți, fără zahăr sau îndulcitor. Nu contează ce fel de mere alegi, însă ai grijă să consumi același tip în cele două zile.

Zilele 3-4: mănânci doar brânză și bei o cafea slabă și ceai cât de mult poți, fără zahăr sau îndulcitor. Și în acest caz, nu este specificat tipul de brânză, însă trebuie să alegi unul singur pentru două zile. Dacă alegi, de exemplu, brânză slabă de vacă, nu ai voie să mănânci și cașcaval sau telemea.

Zilele 5-6: mănânci doar pui și bei o cafea slabă și ceai cât de mult poți, fără zahăr sau îndulcitor. Nu prăji puiul, consumă-l fiert sau pe grătar.

Zilele 7 – 8: mănânci doar salată și bei o cafea slabă și ceai cât de mult poți, fără zahăr sau îndulcitor.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton