Fraza pe care oamenii nu vor să o audă, in functie de zodie

.
Fiecare nativ are o frază pe care speră că nu o va auzi niciodată. Vezi ce să nu le spui niciodată oamenilor, în funcție de zodie.

Berbec

Berbecul are o părere foarte bună despre el și crede întotdeauna că nimeni nu face lucrurile mai bine decât el. Nu suportă să audă cuvinte de genul „puteai mai bine” sau ”nu știi să faci asta”.

Taur

Taurul iubește oamenii și îi place să fie înconjurat de prieteni. Este un om loial și s-ar sacrifica cu plăcere pentru o persoană dragă. Nu suportă să audă: „dacă nu faci asta, nu mai vorbim”. Nu îi plac ultimatumurile și va renunța la tine fără regrete.

Gemeni

Gemenii sunt oameni foarte siguri pe ei și le place să fie mereu în centrul atenției. Te va urî toată viața dacă vei îndrăzni să îi spui, vreodată, cuvinte precum „nu ai umor” sau „nu mai vorbi atât”.

Rac

Racii pun foarte mare preț pe relațiile cu ceilalți și îi place să știe că se poate baza pe oamenii din jurul lui. Nu îi place să audă „nu pot”. Chiar dacă simți că nu ai cum să îi îndeplinești o dorință, arată-i, înainte , că ai încercat sau înarmează-te cu argumente solide, dacă vrei să te creadă.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton