Cum să te îmbraci dacă ai sânii mari

.
Dacă ai fost înzestrată cu sâni mari, poate fi destul de greu să găsești hainele potrivite. Vezi cum să te îmbraci dacă ai bust generos.

Sânii mari sunt cel mai bine puși în valoare de sâni cu decolteu în V. Dacă, însă, nu te simți confortabil cu astfel de modele, poți opta pentru rochii care îți acoperă sânii în totalitate, dar care urmăresc linia lor. Rochiile pe un umăr sunt, de asemenea, perfecte pentru bustul generos, conturând o siluetă feminină și elegantă. Dacă vrei, însă, să ascunzi faptul că ai sânii mari, poartă rochii ceva mai largi, însă evită-le pe cele supradimensionate.

Bluze cât mai simple

Dacă ai sânii mari, alege bluze cât mai simple, fără volane sau alte detalii care ți-ar putea mări silueta. Cele cu decolteu în V sunt cele mai potrivite, însă ai grijă să expui prea multă piele. Evită, însă, bluzele și topurile cu decolteu rotund, pentru că nu te avantajează!

Alege-ți cu grijă sutienul

Este foarte important să alegi sutienul potrivit, dacă ai bustul generos. Trebuie să investești în cel puțin câteva modele care îți acoperă sânii în totalitate, mai ales când porți ținute pentru care ai nevoie de susținere.

Poartă cămăși cu un număr mai mare

Dacă ai sânii mari, sunt șanse mari să te trezești că ți se deschide un nasture în zona decolteului chiar când ești într-o întâlnire importantă. Pentru a evita astfel de accidente, alege cămăși cu un număr, două mai mari.

Optează pentru sacouri cu un singur nasture

Nu trebuie să eviți sacourile, dacă ai sânii mari. Alege modele lungi și lejere, care se închid cu un singur nasture, în zona taliei.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton