10 lucruri pe care NU le observă la prima întâlnire

.
Femeile se stresează excesiv în legătură cu aspectul lor la prima întâlnire şi nimic nu le convinge că un păr turtit sau oja sărită nu sunt o catastrofă de proporţii biblice. Vezi care sunt cele 10 lucruri pe care NU le observă la prima întâlnire, ca să nu-ţi mai faci griji degeaba.

Că nu te-ai spălat pe cap

Ok, dacă nu ţi-ai spălat părul de mai mult de trei zile, poate că este neapărat nevoie să-l prinzi în coadă sau să-l împleteşti. El oricum nu o să observe nici culoarea, dacă nu e ceva extravagant.

Că ai rădăcinile nevopsite

Nici nu ştie ce sunt alea şi nici nu se uită la tine în felul acela. Cel mai probabil e pierdut în propriul stres, să nu dea mâncare pe cămaşă, să nu se vadă că cheleşte, sau că nu prea merge la sală şi foloseşte furculiţa greşită pentur salată. Sau se uită în decolteul tău, deci nu vede nici că s-a întins o codiţă de la machiajul cat eye.

Că geanta e de firmă (sau că nu e de firmă)

Ai dat o avere pe geanta ta Birkin şi era de la chinezi? Degeaba. Dacă nu este un mare snob, nici nu va observa geanta ta. Deloc.

Că pantofii nu sunt din aceeaşi paletă cu accesoriile

Îţi faci probleme că nu te asortezi cum trebuie şi eşti mult prea conştientă de tocul tocit sau de nuanţa uşor în afara gamei? Cel mai probabil nici nu a văzut că ai pantofi. Poate doar dacă sunt roşii, cu toc cui şi atrag atenţia.

Că ţi s-a dus un fir la ciorap

Din nou, bărbaţii nu se uită la aşa ceva şi nici nu ştiu ce e un fir dus. Dacă nu te mai agiţi şi nu mai tragi de ei, nici nu va observa că ai ciorapi. Dacă te stresează atât de tare, mergi la baie şi dă-i jos. Nu va observa nici că nu te-ai epilat de câteva zile.

Că nu ai mai făcut sex de câteva luni

Nu scrie nicăieri pe faţa ta că eşti disperată şi că nu ai mai văzut un bărbat dezbrăcat de când erai la şcoală. Nu, nici măcar atunci când îţi scoţi sânii prin decolteu şi când rochia e şi scurtă şi mulată. O să vadă doar că eşti sexy şi dacă nu merge prost întâlnirea din alte motive, el vrea oricum.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton