Trucuri pentru o talie mai subțire

.
Orice femeie își dorește o talie perfectă, iar partea bună este că nu trebuie să ții diete pentru asta. Poți apela la câteva trucuri vestimentare, care îți vor subția mijlocul.

Iarna purtăm mai multe haine, însă nu înseamnă că nu poți lăsa impresia unei talii de viespe. Trebuie doar să ții cont de câteva reguli, atunci când îți compui ținuta.

Fusta midi și voluminoasă este perfectă, dacă vrei să lași impresia unei talii subțiri. Alege una cu talie înaltă și poart-o cu un pulover mulat. Pe lângă iluzia optică pe care o vei crea, vei fi și la modă, pentru că fusta midi rămâne în tendințe.

Hainele pe care le porți iarna sunt din materiale groase, care nu îți ajută silueta. O metodă de a da formă corpului tău este să îți prinzi o curea în talie. Indiferent că porți o rochie și cardigan sau un pulover și o fustă, nu renunța niciodată la curea!

Poartă haine mulate și negre! Un pulover pe gât și o pereche de skiny jeans cu talie înaltă îți vor scoate în evidență talia, cea mai mică parte a corpului tău. Completează-ți ținuta cu o pereche de botine cu toc, pentru a-ți alungi și subția silueta.

În loc să porți geci groase, alege paltoane cambrate, care au o curea în talie.

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton