5 paşi ai unei întâlniri perfecte

.
Pe vremuri regulile unei întâlniri romantice perfecte erau clare pentru toată lumea implicată. În ziua de azi, multă lume a uitat cum trebuie să arate o primă sau secundă întâlnire între doi oameni care vor să se îndrăgostească. Vezi care sunt cei 5 paşi ai unei întâlniri perfecte, pe care lumea i-a cam uitat.

Înainte de întâlnire trebuie să ai emoţii

Dacă înainte de prima întâlnire nu ai emoţii, ai putea la fel de bine să nu mai ieşi din casă. Până la urmă, dacă entuziasmul tău este la nivelul solului încă de dinainte să vă cunoaşteţi, cum crezi că ar merita să mergeţi mai departe?

În ziua de azi, oamenii merg la întâlniri doar de dragul de a ieşi din casă, sau de a scăpa de gura familiei, care îi ceartă că nu au mai cunoscut pe nimeni nou. Dar dacă nu sunt deloc şanse să se lege ceva, mai bine renunţi cu totul la acea persoană şi treci mai departe.

Trebuie să pierzi timp alegând ce o să porţi

Nu spune nimeni să întârzii pentru că eşti mai leneş din fire, dar dacă nu pierzi măcar jumătate de oră în plus pentru a alege cea mai potrivită ţinută, poate că ratezi un aspect important.

Oamenii devin comozi foarte repede, dar tocmai emoţiile şi efortul depus cu gândul de a arăta absolut perfect pentru sufletul tău pereche face de multe ori diferenţa.

Bărbatul ar trebui să vină să te ia de acasă

Pe vremuri, aşa ceva era subînţeles. Fata aştepta cu sufletul la gură, sau cu doar un ochi machiat ca el să sosească să o scoată în oraş.

Faptul că un bărbat nu deţine o maşină nu înseamnă că nu te poate lua de acasă. În fond, asta ar însemna că vrea să câştige nişte timp în plus faţă de cină sau film, pentru că pune la socoteală şi drumul, timp în care mai puteţi vorbi şi să vă cunoaşteţi mai bine.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton