Dietă de supermodel: Uite ce mănâncă Lara Stone

.
La 31 de ani, Lara Stone este unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, iar silueta ei a rămas impecabilă, chiar şi după naşterea primului său copil.

Cu ocazia faptului că ea a devenit recent imaginea unui cunoscut brand de îmbrăcăminte, alături de cântăreţul Justin Bieber, Lara Stone a vorbit în premieră pentru tabloidul britanic Daily Mail, despre dieta care o ajută să se menţină în formă.

lara stone

Principiul de bază al dietei sale stă în consumarea unor alimente cât mai naturale, în principiu fructe, legume şi seminţe, dar şi carne slabă şi cereale de bună calitate. De la avocado, seminţe de chia, spanac ori ulei de măsline, toate alimentele pe care frumoasa Lara Stone le consumă sunt foarte puţin preparate termic, uneori chiar deloc, şi nu au grăsime adăugată.

Unul dintre trucurile Larei, pentru momentele în care are poftă de o gustare dulce, este să îşi congeleze pacheţete cu bucăţi de fructe proaspete. Astfel, atunci când vrea o gustare sănătoasă, ea le decongelează şi le consumă fresh. Preferatele sale sunt afinele, ananasul, strugurii sau căpşunele.

Iar alimentele care nu îi lipsesc absolut niciodată din dietă sunt cele care conţin grăsimi sănătoase, precum avocado şi peştele oceanic, legumele cu frunze verzi şi nucile.

Foto: Northfoto, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton