6 alimente sănătoase care te îngrașă

.
Eliminarea alimentelor procesate este primul pas pe care ar trebui să îl faci, când vrei să slăbești. Nu toate produsele sănătoase sunt, însă, prietenele siluetei tale. Vezi care sunt alimentele sănătoase care te îngrașă.

Nucile sunt pline de acizi grași sănătoși, proteine, vitamina E și fibre, dar au și multe calorii. Un sfert de cană de migdale, de exemplu, conține 132 de calorii. Cel mai indicat este să îți măsori porțiile și să nu depășești cantitatea zilnică recomandată. La fel de important este să alegi nuci crude, pentru că cele prăjite sunt multe mai bogate caloric.

Vinul roșu

Studiile au arătat că oamenii care consumă alcool în cantități moderate au un risc mai mic de a face boli de inimă, Alzheimer și anumite tipuri de cancer. Trebuie, însă, să te limitezi la un pahar pe zi. Alcoolul consumat în exces îți afectează serios și silueta, nu doar sănătatea.

Avocado

Avocado este un super-aliment, bogat în nutrienți, antioxidanți, grăsimi monosaturate și fibre, însă dacă ți-ai propus să slăbești, trebuie să ai grijă cât mănânci. Un singur avocado are 350 de calorii.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton