Cum să ai un stil vestimentar impecabil în 2015

.
Începutul de an este momentul ideal să îți îmbunătățești stilul vestimentar. Nu trebuie să îți golești dulapul și să îl înlocuiești cu piese noi, ci să ții cont de câteva trucuri simple.

Sigur te-ai săturat și tu de skinny jeans. 2015 este momentul potrivit să îi înlocuiești cu o pereche de blugi evazați ori cu talie înaltă. Dacă vrei un aer chic, alege o pereche de blugi cu talie înaltă și care ajung până la gleznă.

Camel este o culoare clasică, dar în 2015 va fi un must-have. Pe lângă faptul că ești în tendințe, acestă nuanță dă un aer prețios oricărei ținute. Poți opta pentru orice, de la bluze, la fuste, jachete sau pălării.

Tricourile sunt piese de bază în garderoba unei femei, dar anul acesta încearcă să pierzi modele mai largi, ce par împrumutate de la iubit. Poartă-le cu piese prețioase, precum fuste conice sau stilettos.

Trench-ul este o altă piesă clasică care devine must-have în 2015. Dacă nu ai deja unul, este momentul să faci o investiție.

Cel mai bun mod de a da un aer proaspăt garderobei tale este să porți imprimeuri curajoase. Le poți combina între ele ori poți alege modele în culori aprinse, important este să îndrăznești să ieși din zona ta de confort.

2015 ste momentul ideal să îți îmbunătățești și garderoba de serviciu. Adaugă un pic mai multă culoare și vei vedea că și starea ta de spirit se va schimba.

Sursa foto: northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton