Doctor Oz: Ce presupune dieta „Total 10”

.
Dieta Total 10 este cea mai la modă metodă de slăbire şi de tratare a unor afecţiuni deranjante, cum ar fi insomniile. Vezi ce recomandă doctor Oz pentru a ţine acest regim şi a slăbi fără efort şi fără dezechilibre metabolice.

Ce să faci dimineaţa

Doctor Oz recomandă să începi fiecare zi cu o cană de apă caldă cu lămâie. Astfel, digestia ta va porni de la prima oră a dimineţii şi gustul amar din lămâie va mobiliza bila, care va elimina grăsimile din organism.

Apoi este bine să-ţi faci un smoothie proteic la micul dejun. Studiile arată că un mic dejun plin de proteine te ajută să gestionezi foamea de peste zi şi să pofteşti tot mai rar la dulciuri.

Ce să mănânci în restul zilei

Consumă cât mai multe mese cu proteine pe parcursul zilei. Alimentele cu multe proteine se digeră mai încet şi se metabolizează lent, ceea ce te scuteşte de senzaţia de foame peste câteva ore de la masă. Alege mese cu peşte, pui şi ouă ca surse principale de proteine şi nu uita că astfel îţi ajuţi corpul să producă ţesut muscular şi să ardă grăsimi.

Cât de des să mănânci fără să te îngraşi

Doctor Oz recomandă să consumi supa Total 10 (ceapă, dovleac, ţelină, rădăcinoase pentru supă, pătrunjel, kale, frunze de sfeclă, spanac, păpădie, varză, ghimbir, sare de mare) în cantităţi nemăsurate, ori de câte ori îţi este poftă.

Tot în cantităţi nelimitate poţi consuma şi quinoa cu verdeţuri şi legume fără amidon (broccoli, varză, praz, ceapă, vinete, bame, păstăi de mazăre, ardei, ridichi, roşii, dovlecei, andive, etc).

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton