5 cuvinte magice care au putere asupra bărbaţilor

.
Unele cuvinte sunt mai puternice decât faptele şi bărbaţii cad adesea pradă farmecelor feminine. Vezi care sunt cele 5 cuvinte magice care au putere asupra bărbaţilor şi cum să le foloseşti în favoarea ta.

Nu!

Câteodată, chiar şi cei mai puternici bărbaţi cad pradă poftelor şi mofturilor trecătoare ale unei femei. Dacă ştie că eşti capricioasă, se va feri mereu de refuzul tău, indiferent despre ce este vorba.

Din curiozitate..

Dacă sunteţi la început şi vezi că este mai degrabă genul de bărbat introvertit, adaugă „din curiozitate” la orice întrebare şi vei afla mult mai mutle despre el. Bărbaţii se tem uneori de felul feminin de a răsuci lucrurile şi de a despica firul în patru. Dacă îl convingi că eşti doar curioasă, va fi mai uşor să descoperi persoana dinauntrul armurii.

Cum adică?

Ca să îi arăţi că eşti cu adevărat interesată de el, întreabă detalii suplimentare atunci când îţi povesteşte ceva. Bărbaţii nu obişnuiesc să explice foarte mult şi pot fi prea telegrafici în exprimare, dar asta nu este vina lor. Femeile folosesc zilnic câteva sute de cuvinte în plus faţă de el. Întreabă-l detalii şi va ştii că vrei să-l cunoşti cu adevărat şi nu întrebi doar din politeţe.

Eroul meu!

Bărbaţii au mereu nevoie de confirmare şi ego-ul lor cerşeşte atenţie tot timpul, doar că noi nu observăm mereu. Dacă vrei să ai puteri magice asupra lui, convinge-l din când în când că este buricul Universului.

M-ai dezamăgit!

Bărbaţii nu reacţionează întotdeauna dacă le explici că un gest sau cuvânt de-al lor te-a rănit, dar dacă le vorbeşti despre dezamăgire, or să regrete sincer greşeala făcută.

Pentur un bărbat, teama cea mai amre este să nu-şi dezamăgească părinţii, să nu-şi dezamăgească şefii şi să nu dezamăgească pe nimeni, pentru că asta li se pare lor cel mai groaznic lucru pe lume.

Sursa foto femei vrăjitoare: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton