Florile de nuntă pentru zodii

.

Florile reprezintă un detaliu semnificativ şi plăcut mai ales când vorbim de propria nuntă. Nunta mult visată nu poate fi completă dacă nu are cele mai potrivite aranjamente florale, care să reprezinte cel mai bine gusturile şi personalitatea celor doi…
să reprezinte cel mai bine gusturile şi personalitatea celor doi.
Şi pentru că de fiecare dată această „povară” rămâne în grija miresei, poate horoscopul să vă ajute sa luaţi cea mai bună  hotarâre pentru a avea parte de o nuntă perfectă.

Femeile Berbec vor alege pentru cel mai important eveniment din viaţa lor narcisele,pe când femeia Taur va prefera clasicii trandafiri de toate felurile şi în cât mai multe culori.
Latura nehotărâtă a Gemenilor va ieşi la iveală şi când e vorba să aleagă şi florile pentru nuntă. Alegerea nu va fi una uşoară şi vor avea cel puţin două variante între care să aleagă,  dar Gemenii pot alege bujorii pentru această zi din viaţa lor. Racul va dori să ţina minte acest eveniment toata viaţa, de aceea cel mai important ar fi să aleagă nişte flori delicate cu un miros puternic.
Leul se va decide de asemenea greu până va alege aranjamentele florale, pentru ca nimic nu îl va mulţumi pe deplin. Totuşi crizantemele galbene ar fi alegerea ideală pentru acestă zi în cazul nativelor Leu.  Nativele din Fecioară sunt mereu atente la detalii, acesta este un lucru bine ştiut. Hortensiile de culoare roz vor fi alegerea potrivită pentru a exprima în ziua nunţii personalitatea complexă a acestor native.  Balanţele vor fi in căutarea frumuseţii absolute, chiar şi atunci cand vor alege florile pentru nuntă. Pentru ca nimeni să nu îi poată contesta eleganţa, Balanţa poate alege pentru ziua nunţii o specie deosebită de cale.
Scorpionul ar putea alege pentru marele eveniment o specie rară de crini. Exotici şi sexy în acelaşi timp, aceste flori au foarte multe in comun cu personalitatea sofisticată a nativei din acestă zodie. Săgetatorul va căuta să işi evidentieze gustul pentru aventură chiar şi în ziua nunţii şi pentru aceasta ar putea alege o specie deosebită de lalele, cunoscute ca „Parrot Tulip”.
Femeia Capricorn îşi va dori cu siguranţă la nuntă o atmosferă elegantă şi de aceea nu ar trebui să ezite să aleagă aranjamente florale din frezii albe. Vărsătorii îndrăznesc în permanenţă să fie diferiţi, uşor excetrici. Acest lucru se poate întâmpla şi când vorbim de florile de nuntă. Aranjamente florale din cele mai inedite, un mix între flori de câmp şi specii exotice rare îi vor scoate şi mai tare în evidenţă  latura creativă şi îndrăzneaţă a femeii Vărsător. Nativele Peşti, delicate şi sensibile au nevoie sa fie înconjurate de flori care prezinta aceleaşi caracteristici. De aceea orhideele sunt alegerea perfectă, atunci când nativa acestei zodii va căuta florile potrivite pentru o nuntă de vis.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton