10 gânduri care îi trec prin cap când nu-i răspunzi la telefon

.
Bărbaţii sunt tare amuzanţi câteodată, cu felul lor ciudat de a vedea lumea. Vezi ce gânduri îi trec prin cap când nu-i răspunzi la telefon şi cum diferă ele de ce ai gândi tu dacă ai fi în locul lui.

1. Ok, am trimis mesajul acum jumătate de oră, oare de ce nu răspunde?

2. Poate că se lasă greu. Toată lumea ştie că dacă răspunzi la un telefon sau mesaj în mai puţin de 5 minute, înseamnă că e disperată.

3. Pe de altă parte, dacă nu răspunde şi nu sună până la 10 seara, pot să presupun liniştit că se culcă cu altul. Este singura deducţie logică.

4. Cum să presupun asta liniştit? Doamne, ce naiba face, de nu răspunde deloc? Conduce, face duş?

5. Cine face duş 45 de minute? Cât de murdară să fie şi câtă apă caldă să aibă? Poate nu are centrală. Clar nu are centrală şi se şi epilează, femeile stau ore în baie când fac chestii din astea.

6. Crede că mă are la degetul mic, pun pariu că se hlizeşte acuma sub pătură, după ce a făcut duş şi….ah, de ce nu răspunde?

7. Ah nu, nu e la duş, a dat like la o poză. Cine o fi Ionut Popescu şi de ce îi dă like lui, în loc să-mi răspundă mie, care am scos-o în oraş de trei ori pe banii mei numai săptămâna asta?

8. Asta e problema dacă eşti băiat finuţ cu femeile, ţi se urcă în cap, ştia el tata ce ştia când îmi zicea să nu mă îndrăgostesc.

9. Clar se vede cu fostul acum şi se duce la el mai încolo. Poate e Ionuţ Popescu ăla şi eu pierd timpul. Poate ar trebui să o sun şi eu pe fosta, în loc să stau lângă telefon ca un fraier.

10. Poate şi-a pierdut telefonul şi eu mă agit degeaba. Dar ar mai da like-uri lui Ionuţ Popescu dacă tocmai şi-ar fi pierdut telefonul? Gata, nu mă mai gândesc la asta. Oh, mă sună. Mai bine nu răspund imediat, să nu creadă că sunt disperat şi că aşteptam telefonul ei.

Sursa foto hipster telefon: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton