5 reguli de business care îţi fac relaţia mai puternică

.
Femeile de succes ştiu cel mai bine că timpul este foarte important ca să reuşeşti în afaceri. De la ele putem să învăţăm şi alte reguli valabile în relaţii ca şi în mediul de afaceri. Vezi care sunt cele 5 reguli de business care îţi fac relaţia mai puternică.

Ai nevoie de timp pentru tine

Dacă în afaceri vii la birou obosită, bolnavă, sau cu mintea în altă parte, afacerea are de suferit, clienţii sunt nemulţumiţi şi banii nu mai intră la timp în conturi.

În dragoste se întâmplă la fel şi uneori, cel mai bine este să îţi iei o zi liberă ca să te ocupi de problemele tale.

Relaţia va avea numai de câştigat dacă tu eşti fericită, sănătoasă şi ai gândurile în ordine când te vezi cu persoana iubită.

Dragostea pentru partener va fluctua

Multe femei de afaceri au impresia că munca lor va fi mereu la fel de provocatoare, la fel de satisfăcătoare şi asta le va menţine entuziasmul din oficiu. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa.

Vor exista zile în care îţi vine să închizi tot şi să pleci acasă, la fel cum vor fi zile în care vei vrea să vinzi tot şi să te muţi pe un atol, în Bahamas, fără telefon.

La fel şi în dragoste, trebuie să accepţi de la început că vor fi zile în care vei simţi nevoia să-l strângi de gât şi zile în care o să te întrebi ce ai văzut la el acum câţiva ani, când v-aţi cunoscut.

O să creşti odată cu proiectul

În afaceri, să construieşti o afacere de la zero te poate aduce pe culmi de disperare şi plăcere. Orice provocare va fi de 100 de ori mai grea dacă munceşti pentru afacerea ta, dacă nu ai pe ce şef nepriceput să dai vina, pentru că tu eşti propriul stăpân.

În dragoste, lucrurile stau cam la fel şi relaţia te va face să creşti, să te dezvolţi ca persoană, pe măsură ce timpul trece şi sunteţi puşi la grele încercări împreună.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton