Avantajele nebănuite ale unui tip scund

.
O relaţie cu un tip mic de înălţime poate fi o provocare, dar avantajele unei astfel de poveşti de dragoste sunt mutle şi surprinzătoare. Vezi care sunt avantajele nebănuite ale unui tip scund în viaţa ta.

Un bărbat scund nu îţi forţează gâtul

Nu trebuie să te mai întinzi niciodată ca să îl săruţi, contactul vizual şi flirtul sunt mai puternice, îţi este mai uşor să vorbeşti cu el în general, pentru că nu se mai uită nimeni de sus la tine.

Este mai uşor să-l ţii în braţe

Când staţi în pat şi vă îmbrăţişaţi în stil „linguriţă”, poate şi el să fie linguriţa mică. Deşi nu toţi bărbaţii îşi doresc să fie protejaţi şi ţinuţi ca nişte copii în braţe, merită încercat, măcar din când în când.

Tocurile mici sunt mai comode

Orice femeie ştie cât de plăcut este să mergi pe pantofi cu tocuri mici şi să te simţi ca un fotomodel, pentru că tipul cu care ai ieşit în oraş este scund şi nu vrei să fii mai înaltă ca el.

Tipii mici de înălţime compensează

Complexul lui Napoleon nu este un motiv de glumă, ci de bucurie. Orice bărbat mic de înălţime are în adâncul lui nevoia să compenseze cumva pentru statură. Gândeşte-te că poate e mult mai bun la pat decât media, sau poate că are agresivitatea aia masculină sexy mai pronunţată pentru că este mai mititel.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton