5 lucruri care îţi sabotează prima întâlnire

.
Prima întâlnire este un amestec de emoţii, parfumul cel bun, curiozitate, dezamăgire, aşteptări, timp şi spaţiu, pe care le împarţi cu posibilul tău suflet pereche. Presiunea este mare şi vine din mai multe părţi. Vezi care sunt cele 5 lucruri care îţi sabotează prima întâlnire.

Discutaţi despre foşti

Nimeni nu vrea să audă câte partide de sex fierbinte făceai cu fostul şi în niciun caz nu vrea să audă asta la prima întâlnire. De asemenea, dacă vrei să agăţi un tip, nu te lansa în tot feluld e comparaţii sau sugestii, care să-l facă să se simtă un biet înlocuitor, sau mai rău, pretendent la locul fostului.

Te lauzi prea mult

E ok să te lauzi un pic despre realizările tale profesionale la prima întâlnire, să subliniezi cât de bine găteşti, sau cât de pricepută eşti la muzica de cameră şi cântatul la contrabas. Dar să nu uiţi că abia acum te cunoaşte şi îşi face o părere despre tine. Dacă te lauzi prea mult de la prima întâlnire, s-ar putea să creadă că eşti obsedată de propria imagine sau, mai rău, că vrei să ascunzi cu orice preţ vreun defect oribil.

Faci pe prostuţa

Deşi pare greu de crezut, unele femei încă sunt convinse că dacă fac pe prostuţele la prima întâlnire, vor părea „dulci” şi „inocente” şi asta este cumva foarte sexy pentru bărbaţi. Nimic mai greşit. Orice bărbat matur ştie că o femeie este complexă şi că inteligenţa şi cariera sunt puncte forte, nu defecte. În plus, niciun bărbat nu vrea o copilă ameţită lângă el, aşa că termină cu teatrul şi arată-i cine eşti cu adevărat.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton