Tendințe pentru primăvară/vara 2016

.
Designerii și-au prezentat, la New York, colecțiile pentru primăvara/vara 2016, așa că putem, deja, să îți spunem ce se poartă în sezonul următor. Vezi care sunt tendințele, după spectacolul de pe catwalk.

Pentru primăvara-vara 2016, designerii readuc în atenție culorile femine, precum roz, roșu sau corai. Le-am văzut la Zac Posen , Victoria Beckham sau Jason Wu.

catwalk

Dacă anul acesta s-au purtat pantalonii cu talie înaltă, primăvara viitoare vor fi înlocuiți cu cei cu talie foarte joasă. I-am văzut la Derek Lam, purtați cu un top scurt, și ne-a plăcut croiala lejeră.

Derek Lam

În primăvara 2016 se poartă jachetele cu o croială lejeră, asemănătoare halatelor feminine din mătase. Le-am văzut la Givenchy, Public School și Thakoon.

halat de baie

Dacă primăvara trecută s-au purtat bluzele și rochiile pe umeri, pentru 2016, designerii propun modele ceva mai sexy, cu tăieturi în zona umerilor. Au fost incluse în colecțiile semnate Derek Lam și Wes Gordon.

umeri goi

Imprimeurile colorate revin în tendințe în primăvara 2016. Le-am văzyt la Altuzarra și Thakoon.

imprimeu

Volanele vor fi hitul sezonului următor, iar franjurii rămân în tendințe și primăvara viitoare. Pe catwalk, le-am văzut la Jason Wu și la Prabal Gurung.

volane si franjuri

Rochiile foarte lungi, cu o croială relaxată și din materiale fluide vor fi un must-have în primăvara 2016. Modelul se potrivește oricărei siluete și este foarte feminin. Ne-au atras atenția cele semnate Diane Von Furstenberg și Public School.

rochii lungi

 

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton