(P) Fericirea începe în dormitor. Cu un somn uşor

Fericirea începe în dormitor, cu un somn odihnitor care îţi redă puterea de a înfrunta o nouă zi. O nouă zi cu bune şi cu grele, cu bucuriile şi cu tristeţile ei. Uneori, nu-i de ajuns să fii rupt de oboseală ca să dormi, să te poţi odihni şi să te reîncarci. Dar, dacă le alegi cu grijă, patul, salteaua, perna şi aşternutul îţi pot fi cei mai buni prieteni. Şi cel mai sănătos somnifer! Încearcă-le pe cele din gama Somnexpert de la Mobexpert!

Lenjeriile Bovi – atingerea fericirii

Pictează tabloul somnului perfect cu mâna ta! Fine, moi şi vesele, lenjeriile Poetry te duc înapoi în timp, în nopţile răcoroase din odaia bunicii şi te ajută să păstrezi tot anul în dormitor farmecul serilor de vară.

Lenjeriile Lino – vara asta se poartă inul

Cele mai noi tendinţe în răsfaţ spun că vara aceasta inul nu trebuie să lipsească din dormitorul tău. Este mult mai răcoros ca alte ţesături, se murdăreşte mai greu şi îşi păstrează culoarea puternică şi după spălări repetate. Suficiente motive să încerci lenjeriile Lino din colecţia Somnexpert de la Mobexpert, mai ales că au şi un preţ redus cu 40%.

Saltelele Sweet Dreams

Trăieşte visul american pe una din cele trei saltele ale colecţiei Somnexpert de la Mobexpert. New York, Chicago şi Florida au fost create special pentru Mobexpert de cel mai mare producător american, Serta.

Info – cum alegi salteaua perfectă
1. Te îmbraci în haine confortabile
2. Te aşezi pe saltea în toate poziţiile în care dormi şi insişti asupra aceleia în care stai cel mai des
3. Eşti atent la modul în care salteaua îţi susţine spatele şi confortul în zona şoldurilor şi umerilor
4. Testezi salteaua împreună cu partenerul pentru a face alegerea de comun acord
5. Când testezi salteaua, foloseşte şi perna, vei afla cu exactitate cum te vei simţi la culcare seară de seară

Pernele şi pilotele Billerbeck

Te îndrăgosteşti de la primul somn de pernele şi pilotele Billerbeck. Petrecere doar o noapte împreună cu ele şi nu vei mai vrea să te desparţi de ele niciodată.

Info – ce nu ştiai despre somn
• Copiii ştiu că, pentru a supravieţui, oamenii au nevoie apă, aer şi hrană.
Ar trebui să le spunem, tot din copilărie, că nevoia de odihnă e la fel de mare.
• Am aflat cele mai multe dintre lucrurile pe care le ştim în ziua de azi despre somn abia în ultimii 25 de ani.
• Recordul de nesomn e de 18 zile, 21 de ore şi 40 de minute. Efectele au fost pe măsura acestei uriaşe lipse de odihnă: halucinaţii, paranoia, văz înceţoşat, vorbire fără noimă, pierderi de memorie şi imposibilitate de concentrare.
• Deversarea petrolieră de la Exxon Valdez,  accidentul nuclear de la Cernobîl şi dezastrul navetei Challenger au fost cauzate de erori umane. În fiecare dintre cazuri, lipsa de odihnă a avut rolul său uriaş şi nefast.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Mai multe din Cumparaturi