Paula Herlo, însărcinată în 5 luni. Cum arată viitoarea mămică

.
Invitată la Ştirile PRO TV de dimineaţă, Paula Herlo a dezvăluit faptul că în curând va deveni mămică pentru a doua oară, fiind însărcinată în 5 luni.

În cadrul rubricii lui George Buhnici, iLikeIT, unde fusese invitată să vorbească despre parenting, Paula Herlo a anunțat oficial că așteaptă un copil.

Paula-Herlo-insarcinata 1

Însărcinată în 5 luni și jumătate, Paula abia așteaptă vacanța de vară pentru a o aduce pe lume pe fetița mult dorită: “Cred că n-am așteptat nicio vacanță de vară mai mult pentru că în cazul nostru va coincide cu venirea pe lume a fetiței noastre. Am așteptat-o, am dorit-o în viața noastră și suntem fericiți că ne-a ales. Încă nu i-am găsit numele potrivit, dar sunt sigură că răspunsul va veni la fel de firesc cum ni s-a întâmplat și în cazul băiatului. Viața cu doi copii sper să îmi aducă doza dublă din fericirea pe care o simt acum privind spre Vladimir. Știu că relația dintre frați este una specială și mă bucur că ei se vor avea unul pe altul.”

Paula-Herlo-insarcinata

Paula Herlo, corespondentul special al Ştirilor Pro TV, s-a făcut remarcată în proiectele de caritate, iar campaniile în care s-a implicat au schimbat mentalităţi, dar şi legislaţia:  „Tu ştii ce mai face copilul tău?” a câştigat un premiu Emmy în 2008 la New York a atras atenţia autorităţilor asupra unui fenomen extrem de grav: copiii lăsaţi acasă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate; „Există viaţă după moarte” a dus la dublarea numărului de donatori de organe în 2008; „Avem viaţă în sânge” a determinat înfiinţarea Registrului Donatorilor Voluntari de Celule Stem care salvează de la moarte bolnavii care n-au un donator în familie; iar ultima, „Vreau şi eu părinţii mei!”, a schimbat legea adopţiilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton