Horoscop: Cum să-l cucereşti din prima în funcţie de zodia lui

.

Leu

Leul cade foarte uşor în plasa ta dacă ştii să-i faci complimente. Dar fii atentă pentru că-şi dă seama imediat când e linguşit. Complimentele tale trebuie să fie subtile şi reale. De asemenea, ai grijă să nu atragi atenţia celor din jur mai mult ca el. Nu-i plac femeile care îl eclipsează.

Fecioară

Înainte să te apropii de el, uită-te bine în oglindă. Fecioara crede că felul cum arăţi spune multe despre firea ta, aşa că ai grijă că nu ai scame pe haină, să nu ai fusta şifonată, machiajul întins, etc. Este foarte atent la detalii şi prima impresie e foarte importantă pentru el.
Horoscop erotic: Ce fel de amant e iubitul tău în funcţie de zodie

Balanţă

Dacă îţi place un nativ din Balanţă trebuie să fii rapidă pentru că nu-i place să fie singur şi îşi poate găsi rapid o altă parteneră. Când îl abordezi, vorbeşte-i despre pasunile tale şi caută să găseşti un punct comun. Arta şi călătoriile sunt printre subiectele lui preferate.

Scorpion

Nu te aştepta să-şi cadă în mreje din prima. Se va lăsa greu pentru că vrea să vadă dacă îl placi cu adevărat, dar şi pentru că îi place jocul seducţiei. Ţine cont că este foarte intuitiv şi te va citi repede, aşa că nu îlş minţi şi nu încerca să pari altfel decât eşti. Cadourile nu funcţionează în cazul lui.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton