De ce ți-e frică, în funcție de zodie

.

Balanță

Tu îți faci prieteni cu ușurință și îți câștigi rapid popularitatea, atunci când mergi într-un cerc nou. Iubești să lucrezi în echipă și faci tot ce poți pentru a mulțumi pe toată lumea. Cel mai tare îți este teamă de nedreptate și de singurătate.
Scorpion
Ești o persoană profundă, emoțională și posesivă, iar toată viața ta tânjești să îți găsești jumătatea. Nu degeaba se spune că Scorpionii fie te iubesc, fie te urăsc. Cea mai mare teamă a ta este să fii trădat, înșelat ori mințit și ai nevoie de ani întregi, pentru a-ți reveni din aceste dezamăgiri.

Săgetător

Tu ești o persoană norocoasă, optimistă și plină de energie! Indiferent de obstacolele pe care le întâlnești, ai credința că lucrurile se vor rezolva până la urmă. Ai țeluri mari în viață, dar nu ești dispusă să faci niciun compromis pentru a le îndeplini. Cea mai mare teamă a ta este să fii nevoită să te supui regulilor.

Capricorn

Tu îți dorești să devii o persoană de succes, iar odată ce se întâmplă asta, vrei ca meritul să îți fie recunoscut. Ești dispusă să stai peste program și să îți sacrifici viața personală, pentru a ajunge acolo unde îți dorești profesional. Reputația este foarte importantă pentru tine și nu vrei să faci nimic lipsit de moralitate sau nedrept, pentru a ajunge în vârf. Cea mai mare teamă a ta este să îți pierzi locul de muncă.

Vărsător

Ești o persoană care caută liniște și urăști să vezi că o persoană este tratată nedrept. Îți place să te implici în activități caritabile, iar cea mai mare teamă a ta este să nu fii lăsată să îți duci misiunile la bun sfârșit.

Pești

Tu poți simți imediat durerea celorlalți, pentru că ești o persoană sensibilă și îți place să îi ajuți pe ceilalți. Ai lumea ta, iar cea mai mare teamă a ta este să fii nevoit să cobori cu picioarele pe pământ.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton